Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Utvalda naturliga hundmatsingredienser

På Purina använder vi uttrycket "naturligt" för att beskriva de ingredienser i vår hundmat som inte har några tillsatser och som har bibehållit sin naturliga sammansättning (enligt FEDIAF:s kod om god märkningspraxis). Vi är stolta över att kunna säga att många av våra utvalda ingredienser är "naturliga".

 
      ingredients

Vi är stolta över att högkvalitativ kyckling är huvudingrediensen i vårt kycklingrecept. Kyckling är inte bara gott utan tillhandahåller dessutom nödvändiga aminosyror till stöd för musklerna och ett sunt naturligt skyddssystem.

      ingredients

Högkvalitativt lamm är huvudingrediensen i vårt utsökta lammrecept. Lamm bidrar till att förse din hund med nödvändiga aminosyror till stöd för musklerna och ett sunt naturligt skyddssystem.

      ingredients

Högkvalitativ lax är huvudingrediensen i vårt delikata Superfood Blend-recept. Utöver att det är väldigt gott så förser laxen din hund med nödvändiga aminosyror till stöd för musklerna. ’Det hjälper stödja ett sunt naturligt skyddssystem.

      ingredients

Vi tror att spannmål ska vara en del av din hunds kost. Det är därför som Beyond innehåller en kombination av hela korn och andra spannmål som kan förse hunden med en jämnare energiomvandling än andra kolhydrater, så att de kan hålla igång längre. Och eftersom de innehåller både lösliga och olösliga fibrer underlättar dessa spannmål också matsmältningen.

      ingredients

Fett är en nödvändig del av en sund, balanserad kost och är dessutom en viktig energikälla. Det innehåller också nödvändiga fettsyror, exempelvis omega 3 och omega 6 som är nödvändiga för att bevara den allmänna hälsan, en fin hud, en glänsande päls, friska leder, och ett sunt naturligt skyddssystem.

      ingredients

Noggrant utvalda torkade morötter är en viktig del i varje 100% kompletta  pellet.

      ingredients

Noggrant utvalda torkade ärtor  är en viktig del i varje 100% kompletta pellet.

      ingredients

Noggrant utvald torkad spenat är en viktig del i varje 100% kompletta  pellet.

      ingredients

En naturlig ingrediens som valts med omsorg så att Beyond Superfood Blend säkert ska tillhandahålla en 100% komplett och balanserad måltid.

Tillsatser

På grund av tillagningsprocessen och sammansättningen av råvarorna, måste vissa mineraler och vitaminer komma från en renad källa så att hundarna säkert ska få i sig alla de viktiga mikronäringsämnena som krävs för att hålla sig friska. Vi kompletterar därför vår hundmat med vitaminer och mineralsalter så att den säkert ska vara 100% komplett och balanserad.

Vit. A: 21 000 IE/kg

A-vitamin är viktigt  för många kroppsfunktioner, t.ex. för tillväxt, utveckling och cellförnyelse. Det  är också viktigt för utvecklingen och underhållet av immunsystemet  och synen och för en frisk hud.

Vit. D3: 680 IE/kg

D-vitamin hjälper till att bibehålla starka ben och stöder utvecklingen av skelettet hos växande valpar. Den är viktig även för vuxna djur för att förebygga benbrott och för att hålla käkbenet starkt och friskt.

Vit. E: 110 IE/kg

Vitamin E är den så kallade anti-åldringsvitaminen som skyddar cellväggarna mot skador. Genom att den återvinner skadliga, fria radikaler utgör den en viktig del av kroppens naturliga försvar tillsammans med immunsystemet. 

Järnsulfat monohydrat: 220 mg/kg

Järnsulfat är en tillgänglig järnkälla för kroppen. Järn hjälper till med transporten av syre genom blodet till hundens muskler och är central när det gäller att upprätthålla antalet och funktionen på de röda blodkropparna.

Kopparsulfat pentahydrat: 44 mg/kg

Dessa tillsatser är tillgängliga källor av koppar som bidrar till många cellomsättningsprocesser och dessutom bidrar till att förhindra cellerna från att åldras i förtid.

Zinksulfat, monohydrat: 370 mg/kg

Dessa tillsatser är tillgängliga källor av zink som bidrar till många cellomsättningsprocesser och dessutom bidrar till att förhindra cellerna från att åldras i förtid.

Mangansulfat, monohydrat: 105 mg/kg

Detta är en källa av mangan som är viktigt för aktiviteten hos många enzymer i kroppen.