Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Djurnäring

Vet du vem som framställer din djurmat?

Våra egna djurmatsdietister spelar en central roll för framställningen av Beyond® hundmat. De väljer ingredienser och övervakar varje steg i kreationsprocessen, de optimerar det sätt som ingredienserna och de viktiga näringsämnena sätts ihop till förmån för ditt husdjurs hälsa och välmående på lång sikt. Det finns ingen som är bättre än en djurdietist på att sätta ihop och kontrollera det foder som du ger ditt husdjur varje dag.

Djurnäring

Utvärdering av ingredienserna
i fem steg

Step 1
Välj ingredienser vars näringsinnehåll uppfyller våra höga kvalitetskrav
Step 2
Ta stickprov på ingredienserna från leverantörerna och utvärdera dem hos vårt team av djurdietister
Step 3
Se ingrediensen som en del av det totala paketet för optimal näring
Step 4
Arbeta med produktspecialisterna och testa ingrediensen genom hela tillagningsprocessen
Step 5
Kontrollera aptitligheten (smaken) och smältbarheten
Som dietist på Purina är det mitt jobb att se till att de huvudmålsprodukter vi tillverkar är 100% kompletta och balanserade och att de främjar en god hälsa hos våra hundar och katter under hela deras livstid.

Jag har studerat djurfysiologi och biokemi vid Paris Universitet och tog min doktorsexamen i kostfysiopatologi. När vi tog fram Beyond® valde vi noga ut ingredienserna på grund av deras höga kvalitet. Jag arbetade på receptet tillsammans med produktspecialisten för att tillsammans bestämma hur mycket av varje ingrediens vi skulle ta med för att få fram en produkt som innehåller alla de näringsämnen som hundar behöver och dessutom erbjuda ett livsmedel med högsta möjliga näringsvärde.
Jean-Christophe – vår egen näringsfysiolog