Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Husdjur och välmående

Hur fungerar ett noggrant framtaget djurfoder?

Precis lika viktigt som vilka olika ingredienser vi använder i våra Beyond-recept, är vad din hund får ut av det.
Det är därför som vi lägger stor vikt vid att hundmaten i vårt Beyond-utbud ska vara lätt att smälta. Det är först när djuren lätt kan smälta den mat de äter som de kan omsätta näringsämnena ordentligt i kroppen.

Health

Smak, konsistens och pelletstorlek på torrfoder

En hög näringshalt är värdelös om din hund vägrar att äta maten. Detta inspirerar våra djurnäringsfysiologer att se till att varje skål med Beyond inte bara ska tillfredsställa din hunds smaklökar och näringsbehov utan också bidra till ditt husdjurs totala välmående. Smak, konsistens och pelletstorleken på torrfodret är alla faktorer som påverkar hundens lust att äta maten så vi lägger stor vikt vid aptitligheten när vi tar fram våra recept.

Vad vi stoppar i vår hälsosamma hundmat är viktigt men minst lika viktigt är vad vi inte tar med. Alla våra torrecept innehåller en hög proteinhalt som huvudingrediens. All vår hundmat görs med utvalda naturliga ingredienser och med de nödvändiga näringsämnena så att ditt husdjur har tillgång till det allra viktigaste – en god middag som är 100 % komplett.