Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Inköp av råvaror

Hur väljer din djurmatstillverkare ut sina ingredienser?

Vi vet att vissa hundmatsingredienser inte är lika bra och det finns många leverantörer att välja mellan.

Det är därför som vi är extremt selektiva när vi ska hitta nya leverantörer. Leverantörerna av råvaror till vår hundmat är väldigt viktiga för varje Beyond® recept, så vi ser från början till att de uppfyller våra förväntningar när det gäller ingrediensspecifikation, produktsäkerhet, hygien och god tillverkningssed. Vi kan stolt säga att nivån på vår kvalitetssäkring är bland den högsta i djurmatsbranschen.

Sourcing

5 steg till att välja rätt
leverantör av djurmatsingredienser:

1
Step 1
Identifiera leverantörer som kan hitta rätt ingredienser
2
Step 2
Gå grundligt igenom leverantörens anläggning 
3
Step 3
Kontrollera kvaliteten på deras ingredienser med hjälp av lagstadgade livsmedelssäkerhets- och toxikologiska kontroller
4
Step 4
Testa varje ingrediens före inköp på Nestlés Analytiska laboratorier
5
Step 5
Använda nära infraröd teknik till att ta "fingeravtryck" eller utvärdera valda ingredienser med avsikt på renhet, protein och fuktighetsnivåer

I vår strävan efter att minska vår miljöpåverkan försöker vi få tag på ingredienserna till vår djurmat så nära vår Beyond® fabrik i Portoguaro som möjligt. Dessutom ser vi det som vår uppgift att säkerställa bästa möjliga hälsa och välfärd hos husdjuren i vår globala leveranskedja. Djurens hälsa och välfärd har en direkt effekt på livsmedelssäkerheten och kvaliteten på våra produkter men i det större perspektivet bidrar de dessutom till den långsiktiga ekonomiska, miljömässiga och sociala livskraften hos de jordbrukssamhällen som levererar till Nestlé världen över.

Om du vill veta mer om vårt engagemang för djurhälsa i vår leveranskedja:

  • Se hur våra regler kräver att leverantörerna fullständigt följer alla gällande lokala lagar och föreskrifter om djurhållning enligt Nestlé Supplier Code. .
  • Sätt dig in i de principer som beskrivs i våra Krav på ansvarsfulla inköp som bygger på vårt globala samarbete med World Animal Protection (WAP).
  • Se Nestlé Commitment on Farm Animal Welfare som bygger på riktlinjerna från World Organisation for Animal Health (OIE). Detta ligger till grund för våra krav på ansvarsfulla inköp när det gäller kött, kyckling, ägg och mejeriprodukter.
  • Läs våra riktlinjer för ansvarsfulla inköp (RSG) när det gäller fisk och skaldjur där vi beskriver vår ambition på detta område och vårt samarbete med Sustainable Fisheries Partnership för att hitta sätt att hela tiden bli bättre.